De kinderboerderij

8 september 2021

Ooit al 'Blauwers en Komies' gespeeld? Ken je flessenmannetje die gekke toeren uithaalt? Wist je dat 'Beeldenstormen' een leuk werpspel is? Allicht niet want het zijn allemaal nieuw ontworpen spelletjes door De Kinderbrouwerij. Die is gehuisvest in een gerestaureerde brouwerij in Reningelst. In de familiekroeg kan je volksspelen, bordspelletjes en gezelschapsspelletjes spelen binnen of op de koer. Je kan er proeven van de biologische huisbieren Rookop en Keikoppenbier, biologische tuinsappen, hoeve-ijs en de nieuwste lekkernij: huisgemaakte Klakkaards.

't Kakelend Kippenmuseum

8 september 2021

In 't Kakelend Kippenmuseum worden boerderijdieren gekweekt. In de eerste plaats zijn dat grote - en soms heel kleine - kippen in alle vormen en kleuren. Naast kippen kan je ook een hele hoop andere dieren zien: fazanten, varkens, schapen, pony's, kwartels, konijnen, enz. Er is ook een superleuke speeltuin!

Er is ook een cafetaria met self-service waar u ijs van verse hoevemelk en ambachtelijke pannenkoeken kan proeven.

Locatie
Wittepoortstraat 25, Keiem

Maïsdoolhof en zomerbar Spoor 74

8 september 2021

Op slechts 7 km van De Kust, centraal gelegen tussen Diksmuide, Nieuwpoort en Veurne, vind je Spoor 74. Ga op zoek naar de uitgang in ons maïsdoolhof en doe ondertussen mee aan onze zoektochten voor jong en oud. Een bingo voor bengels van 4 tot 7 jaar, een speurtocht voor kadees van 8 tot 12 jaar of een detectivespel voor volwassenen. Voor elk wat wils dus, en dit alles in het thema 'trein'.

Scoot & Food

8 september 2021

In Pervijze (Diksmuide) op een unieke groene locatie bevindt zich de 'Sint Antoniushoeve'. Vanuit deze locatie kunt u vertrekken met onze elektrische scooters. Dit zowel voor een idyllische tocht met zijn tweeën, samen met familie, vrienden of een teambuilding. De Westhoek is uniek en er valt zo veel te beleven. Met zijn uitgestrekte velden en vergezichten, zijn vele hoeveproducten, zijn oorlogsverleden en musea. Is het nu voor een uitstap naar de zee, de Moeren of dwars door de velden, wij hebben de mooiste routes en stopplaatsen uitgestippeld voor u.

Bellewaerde Aquapark

24 maart 2020

BELLEWAERDE AQUAPARK

Da’s waterpret voor het hele gezin!

Quality time met het hele gezin. Dat vind je terug in Bellewaerde Aquapark.

Echte avonturiers voelen zich thuis in de glijbanen. De levensgenieters ontspannen in de wellness. Groot en klein leeft zich uit in de speelzones. En iedereen geniet samen in Aquaventure, dé glijbaan voor het hele gezin. voor het hele gezin. Kom het zelf het hele jaar door beleven!  

Locatie:
Meenseweg 497 B
8902 Ieper

Plopsaqua De Panne

24 maart 2020

Welkom in het subtropische Vikingland!

Plopsaqua is niet alleen heel erg leuk, het is ook volledig in het thema van Wickie de Viking. In het midden van het zwembad staat een grote Drakkar vanwaar je iedereen nat kan spuiten. De allerkleinsten kunnen spelen in het peuterbad van Ylvi. Ontdek de vikinggeheimen in de Wild River en overwin de wilde wateren in het stormbad. Voor de durf-als zijn de glijbanen van Tjure en Snorre de max.

Bellewaerde

24 maart 2020

BELLEWAERDE

Da's 3 uitstappen in 1 dag!

Dé uitstap waar het hele gezin plezier aan beleeft? Bellewaerde natuurlijk!

Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? in Bellewaerde doen jullie dat allemaal, in 1 dag!

ATTRACTIES VOOR JONG EN OUD

De Zonnegloed

24 maart 2020

De Zonnegloed is een non-profit organisatie die levenslange toevlucht biedt voor verlaten, misbruikte en verwaarloosde in- & uithaamse wilde dieren die niet terug naar de natuur kunnen.  Ons doel is om voor alle geredde dieren een levenslange opvang te bieden met de zorg, veiligheid en het welzijn van de dieren als prioriteit nummer één.  Alle dieren worden behandeld met de waardigheid en compassie die ze verdienen na een leven van ellende.

minigolf

7 maart 2019

Zin in een partijtje golf?

Dan ben je bij Tip-Top aan het juiste adres. Wij beschikken over een minigolfbaan met maar liefst 18 holes, alle banen zijn in vast tapijt en er is verlichting voorzien voor wie s’avonds een balletje wil slaan.

Mini-golf kan door groot en klein gespeeld worden en is ideaal als familie-activiteit of onder vrienden. Voor de echte die-hards bieden we een voordelige 10-beurtenkaart aan.

Locatie:
Leopold 2 laan 112, 8670 Oostduinkerke

Plopsaland

7 maart 2019

Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van Studio 100 met het plezier van meer dan 50 attracties voor jong en oud. Laat je betoveren door de feestelijke parade die dagelijks met alle bekende Studio 100-figuren door het park trekt. 

Meer dan 50 attracties en 10 themazones